Gemenskap och glädje på sommarens första Allsångskväll

Hand håller ett gäng sånghäften till Allsång med en scen och fullsatt publik i bakgrunden

Under onsdagskvällen hölls årets första allsångskväll på Nya torg i Hörby, och evenemanget präglades av sång, dans och skratt.

En unik Allsång

Med strax över 500 personer närvarande och ett perfekt väder – lagom soligt och vindstilla – skapades en härlig stämning från start till slut. Kvällen inleddes för första gången någonsin med en konsert av Hörby Blåsorkester, som tog avsked av Hörby på väg ut på turné. Detta satte tonen för resten av kvällen. Allsången började kl. 19.00, ledd av Per-Ola Sandberg och Pontus Stenkvist, tillsammans med trummisen Pontus Berggrensson. I år hade den vanliga låtrepetoaren utvidgats med fyra nya extralåtar, något som mottogs väl av publiken.

Gemenskap, glädje, sång och dans

Evenemanget arrangerades som vanligt i samarbete med Häggenäs sjukhem, Hörby Industrifastighets AB och Hörbybostäder. Cisell Eliasson, VD och verksamhetschef på Häggenäs sjukhem, var på plats under Allsången och är mycket nöjd med kvällen.

– Det blev en riktigt härlig Allsångskväll med gemenskap, glädje, sång och dans där alla generationer finns representerade i den fantastiska publiken!

Missade du Allsången? Misströsta inte!

Den 21 augusti är Allsången tillbaka på Nya torg! Håll utkik i kommunens kanaler för mer information kring evenemanget. Välkommen åter i augusti!