Sommaren avrundades med en sista allsångskväll

Mycket folk och härlig stämning under allsången.

Sommarens andra och sista allsång på Nya torg bjöd på en kombination av vackert väder och en härlig stämning. Tillställningen lockade en stor mängd besökare, både unga och gamla, som alla kom för att njuta av en kväll fylld av musik och gemenskap.

Det var under onsdagen som årets sista allsång hölls på Nya torg i Hörby. Över 400 Hörbybor hade tagit sig ut för att ta del av evenemanget.

Allsången leddes av Per-Ola Sandberg och Pontus Stenkvist, ackompanjerade av trummisen Josef Underdahl. Trion förde publiken genom kvällen med en blandning av sång och humor, vilket resulterade i många skratt och glada miner.

Kvällens gästartister var Marie Andersson, sjuksköterska på Häggenäs sjukhem, och Linda Strand, chef för HR, kommunikation och näringsliv i Hörby kommun. Deras framträdanden mottogs med entusiasm av publiken, som gungade och sjöng med i takt till deras framträdanden.

“En fin avslutning på sommaren”

Allsången hölls för sjätte året i rad och är ett uppskattat inslag under sommaren. Evenemanget arrangerades i samarbete med Häggenäs sjukhem, Hörby Industrifastighets AB och Hörbybostäder. Allsången har varit igång ända sedan 2017, endast med uppehåll under pandemin 2020.

” Vilken fin avslutning på sommaren vi fick. En härlig kväll med sång, dans och mycket skratt. Vi är glada att få se så många människor, både unga och gamla, samlas och ha det trevligt tillsammans”, säger Emma Sander, kulturstrateg och projektledare för evenemangen i Hörby kommun.

”Nu laddar vi upp inför nästa evenemang som arrangeras av Hörbybostäder: Hörby Sportkalas som äger rum den 31 augusti. Det ska bli spännande!”